Galleri / 2017 / Julefest 2017

Julefest 2017

Lørdag d. 25. november blev Julen skudt i gang med årets hyggeligste julefest, da HGI Gymnastik og Trampolin inviterede alle børn og barnlige sjæle til en eftermiddag fyldt med Julehygge.


Som noget nyt, var der i år sat en stor redskabsbane op i den ene ende af hallen, så alle de aktive børn kunne hoppe, klatre, rulle og kravle rundt, mens mor og far kunne slappe af med glögg, æbleskiver og risengrød, som blev leveret af skolens kantine.

Der var både skattejagt og nissedans på programmet og traditionen tro blev der også danset om juletræet, som var pyntet med hjemmelavet julepynt, som børnene selv havde taget med.

Et af året store hit, var juletombolaen, som med masser af gevinster gav mange glade børn. En stor del af dette års præmier var sponsoreret af lokale butikker og der skal derfor lyde en stor tak til Danske Bank, Jyske Bank,Sparekassen Sjælland, Hertz, Dollarstore, Rodes.dk og Flying Tiger.

Eftermiddagen sluttede med uddeling af godteposer til alle børnene. Og med 266 gæster, som faktisk er lidt af en rekord, må vi sige at det var en stor succes! Vi er i hvertfald klar igen til næste år!
HGI Gymnastik & Trampolin | CVR: 28 43 46 69  | Tlf.: 20 77 60 53 | formand@hgigym.dk