Vil du gerne flytte fra et hold til et andet skal der skrives en mail til flythold@hgigym.dk. Mailen skal indeholde oplysninger om

Du kan kun flytte til et hold, hvor der er ledige pladser. Ønsker du at flytte til et hold, der er fyldt, skal du først skrive dig på venteliste. Det er ikke muligt for to gymnaster på fyldte hold internt at aftale at bytte plads.

Du vil blive opkrævet en eventuel merpris på det nye hold, er det nye hold billigere vil du frem 1. oktober få differencen retur.

 

Bliver du tilbudt en plads fra ventelisten og vil derfor afmeldes et hold du allerede er tilmeldt, skal du sørge for indenfor svarfristen at tilmelde dig det nye hold. Skriv derefter til flythold@hgigym.dk, og vi vil sørge for at returnere betalingen for det første hold.

 

Frem til 1. oktober er det muligt at udmelde sig og få sit kontingent retur. Vi vil stadig gerne have besked om udmeldinger efter denne dato, men jævnfør vores betingelser betales der ikke kontingent tilbage. Udmelding sker ved at skrive til flythold@hgigym.dk med gymnastens navn og hold. Kontigentet sendes retur til det brugte betalingskort.