Kommer senere - Tilmelding til hoved sæsonen

20-06-2024

Vi har glædet os til at kunne lægge programmet for efterårssæsonen på hjemmesiden i uge 25 og åbne for tilmeldingen søndag d. 23. Desværre er vi nødt til at udsætte vores planer. 

Vi har fået vores haltider for omkring tre uger siden inkl. tider Grønnevang Skole Afdeling J. Efter skriverier i de lokale medier i sidste uge om nedlukning af gymnastiksalene havde vi kontakt til kommunen, der forsikrede os om, at salene ville være til rådighed for os efter sommerferien. Tirsdag i denne uge har vi så desværre fået en ny besked - salene på Afdeling J lukker permanent, når sæsonen slutter næste fredag. Det betyder, at vi skal finde nye lokaler til cirka 20 hold - vel at mærke efter at haltiderne er delt ud til byens andre idrætsklubber. Vi arbejder på højtryk på en plan B sammen med kommunen og vi tror på, at det nok skal lykkes.

Så snart vi ved hvordan og hvornår puslespillet går op, orienterer vi.

Hillerød Kommunes udmelding til os er at der er forsvarligt at gennemføre sæsonens sidste uges træning på Afdeling J. 

 


Er du i tvivl om hvilket springhold der vil være det rigtige til dit barn, så har vi lavet denne oversigt, som måske kan være en hjælp.

Er gymnaster nybegynder, eller har kun trænet en enkelt sæson, så vælges et grønt felt.

Har gymnasten allerede gået minimum en sæson og lært de grundlæggende spring, samt udtrykt ønske om at videreudvikle sine spring for at dygtiggøre sig, vælges et lyseblåt eller lilla felt.

Har gymnasten gået i flere sæsoner og udvist stort engagement, kan der søges udtagelse til Springtøserne eller Triple Team (lyserøde felter)