TILMELDING SKAL SKE I GYMNASTENS NAVN

TILMELDING
Det kan være besværligt at tilmelde sig via smartphone.
 
Du skal tilmelde dig inden du starter på et hold. Tilmelding sker ved at trykke på det ønskede hold herunder og følge vejledningen. 
 
Tilmeldingen er bindende for hele sæsonen, dog kan udmeldelse ske INDEN den 1. oktober, hvorved du vil få refunderet det fulde kontingent. Sker udmelding EFTER 1. oktober vil du ikke få refunderet dit kontingent.
 
Ved tilmelding til familiehold skal du udfylde en tilmelding for barnet og hvert barn må tage en voksen med til træning.
 
BETALING AF KONTINGENT
Betaling af kontingent sker i forbindelse med tilmelding.
 
Dokumentation for betaling af kontingent kan kræves forevist. 
 
Der skal betales fuld kontingent for hele sæsonen, også ved tilmelding efter at holdet er startet, dog betales kun halv kontingent ved tilmelding efter nytår. 
 
OBS! Der vil blive lukket for al tilmelding og holdflytning efter uge 42 (efterårsferien). Dog er hold med mindre end 15 deltagere en undtagelse. 
 
LOGIN
Ved tilmelding skal du huske at bruge det login som du fik tilsendt da du tilmeldte dig FØRSTE GANG.
 
Hvis det er første gang du tilmelder dig et hold hos HGI Gymnastik & Trampolin skal du huske at oprette dig som NYT MEDLEM. Herefter vil du få tilsendt en mail med et brugernavn og et password.
Du kan først oprette en bruger når tilmeldingen åbner, og der vil være reserveret en plads i 10 min, mens du opretter brugeren.
 
HUSK at benyt samme login, hvis du ønsker at tilmelde dig flere hold, for at kunne opnå rabat på hold nr 2. Eller hvis du skal rette i dine kontaktoplysninger o.lign. DER GIVES IKKE SØSKENDE RABAT!
 
VENTELISTE 
Der oprettes ventelister på alle lukkede hold, og du vil efterfølgende få direkte besked, hvis der kommer en ledig plads. Du betaler ikke for at stå på venteliste, men du har kun 48 timer til at gå ind og tilmelde dig det ønskede hold, når du får besked om at der er blevet en ledig plads. Herefter går pladsen til den næste på listen. HUSK AT TJEKKE DIN SPAM MAIL LØBENDE.
 
TILMELDING FRA UDLANDET
Det er ikke alle steder muligt at tilmelde dig fra en udenlands IP adresse.
Tjek om det er muligt her
 
_________________________________________________________________________

 

 

mvh
Bestyrelsen

 
VIGTIGT!! For at opnå rabat på hold nr. 2
SKAL du tilmelde dig det dyreste hold først!
OG tilmelde dig med det samme login.
 
- Der gives ikke søskende rabat!
 
(fx. hvis du skal gå på både begynderspring og superpiger skal du først tilmelde dig begynderspring og derefter tilmelde dig superpiger med det samme login)
 
 
 

TILMELDING SKAL SKE I GYMNASTENS NAVN

 
 
 
 
 
 
 
HGI Gymnastik & Trampolin | CVR: 28 43 46 69  | Tlf.: 20 77 60 53 | formand@hgigym.dk