Hillerød Grand Prix / Grand Prix Nyheder

Grand Prix Nyheder

HGI Gymnastik og Trampolins 2 Grand Prix hold tog guld og bronze med hjem fra DM

7. maj 2017 Søndag blev Danmarksmesterskaberne 2017 i Grand Prix Gymnastik afholdt i Odense. Her deltog HGI Gymnastik og Trampolins 2 Grand Prix hold - Team Iris og Team Dicentra.

Team Iris består af 10 piger i alderen 11-15 år, som i år konkurrerer i pigerækken med 2 serier – en fri serie og en redskabsserie. Særligt den fri serie blev leveret med alt hvad Grand Prix Gymnastik skal indeholde - en rytmisk holdsport, der udstråler yndefuldhed, smidighed og præcision. Og det var lige netop det, der sikrede holdet den flotte bronzemedalje.
 
Team Dicentra leverede deres bedste performance nogensinde og slog både konkurrenterne og deres egen tidligere max score med flere længder. Det sikrede dem en suveræn 1. plads og Team Dicentra tog guldet og titlen som Danmarksmestre 2017 i Tweensrækken med hjem. Der er 8 piger på holdet i alderen 13-15 år.
 
Begge hold har trænet benhårdt op til weekendens konkurrence med deres instruktør Danijela Turlikic, der er glad og stolt over pigernes præstation, og at alt det hårde arbejde i træningslokalet har båret frugt.

_______________________________________________

 

Team Iris og Team Dicentra til Sjællandsmesterskaberne i Grand Prix Gymnastik i Farum Arena.

4. marts 2017 Begge hold har arbejdet benhårdt i mange timer op til weekendens konkurrence - og det skulle vise sig, at det hårde arbejde gav pote. Begge hold leverede en super flot præstation i hhv. pigerækken og tweensrækken, der sikrede en sølvmedalje til begge hold.

Grand Prix Rytme gymnastikken er en dansk tradition, der har sit udspring i den brede, folkelige gymnastik, og som er anerkendt med et officielt dansk mesterskab. Holdene stiller op i konkurrence med en serie med og uden redskab afhængig af, hvilken række de konkurrerer i.

Team Iris består af 10 piger i alderen 10 - 15 år. Holdet har deltaget i pigerækken med både en fri serie og en serie med redskab, som i år er tøndebånd.

På Team Dicentra er der 8 piger i alderen 13 - 15 år. Holdet har deltaget i tweensrækken med en fri serie. Begge hold træner 3 gange om ugen, hvor de udvilker deres styrke og smidighed samtidig med, at de får terpet koreografien.

HGI Gymnastik og Trampolin vil gerne tilbyde Grand Prix Gymnastik allerede fra piger er 5 år gamle. Derfor har piger på 5-7 år mulighed for at prøve gymnastikken af på foreningens forårshold Grand Prix Micro 5-7 år, der skal træne 1 time hver onsdag i april, maj og juni. Se mere på foreningens hjemmeside.

 
______________________________________________________________________

Guld, Bronze og to flotte placeringer ved SM

 
Lørdag d. 7. marts deltog HGI Gymnastik og trampolins 4 Grand Prix-hold i Sjællandsmesterskaberne i Greve.

Pigerne leverede nogle flotte præstationer og vi gik hjem med ikke mindre end 2 medaljer i Tweensrækken. Team Dicentra tog Guldet med hjem, mens Team Danica fik en flot Bronzemedalje. Meget flot klaret af begge hold. Team Lyra leverede en flot serie, som dog kun rakte til en 6. plads, mens Team Lilje fik en meget fin 4. plads i mini-monorækken.

Alt i alt en fin dag med piger og trænere som foreningen er meget stolte af :-)
 
Team Dicentra
 
________________________________________________________________________
 

Endnu en DM-medalje til Hillerød Grand Prix Gymnastik

Lørdag d. 3. maj blev Danmarksmesterskaberne i Grand Prix gymnastik i tweens-,
junior- og seniorrækken afholdt i Helsinge.

Hillerød Grand Prix Gymnastik var repræsenteret i 2 rækker. Team Lyra i seniorrækken (+16 år) og Team Atria i tweensrækken (12 – 16 år). Og det var netop Team Atria, der efter en super flot udførsel af deres serie, sikrede sig 3. pladsen i deres række og tog bronzemedaljen med hjem. Pigerne kæmpede mod 6 andre hold i tweensrækkens 1. division.

Det er dermed anden weekend i træk at Hillerød Grand Prix Gymnastik tog en medalje ved DM. Sidste weekend var det Team Mira i pigerækken (10 – 12 år) der flot tog en guldmedalje med hjem.

Hillerød’s Senior piger gjorde absolut også flot figur og kom hjem  med en flot 7 plads ud af 16 hold.

Team Atria består af 12 piger, der flere gange om ugen træner målrettet på hele tiden at udvikle og dygtiggøre sig. Og de mange og hårde timer i træningslokalet har vist sig at give pote. Pigerne har siden DM sidste år rykket sig fra at konkurrere i 2. division til nu at tage bronzemedaljen i 1. division.
 
Team Atria

Team Atria med deres flotte bronzemedaljer

 

Team Lyra

Team Lyra fik en flot 7. plads ud af 16 hold i senior række 3

 

_______________________________________________________________________

 

GULD til Hillerød

For andet år I træk lykkedes det gymnastik pigerne fra HGI Hillerød Grand Prix at tage en medalje med hjem fra DM og denne gang af GULD.

Team Mira’s ti piger stillede op i Pigerækken (12-14 år) og tog efter en forrygende tyndebåndsserie og en flot fri serie Guldet med hjem fra Danmarksmesterskaberne afholdt i Antvorskovhallen i Slagelse i søndags d. 26/4.

Team Mira kæmpede mod 5 andre rigtigt gode hold bl. a. fra Køge og Grindsted.

Det er kun 5 år siden vi i HGI Gymnastik og Trampolin blev i stand til at tilbyde vores medlemmer Grand Prix gymnastik som er Rytmisk Konkurrence gymnastik for hold.

Pigerne træner fokuseret og målrettet 2-3 gange om ugen af min. 2 timer. Der arbejdes med 2 forskellige koreograffier (serie) en fri serie og en obligatorisk serie med et håndredskab.

I år var det tyndebånd der var det obligatoriske redskab. Pigerne skal mestre brugen af redskabet samt udveksle (dvs. kast til hinanden) og selvfølgelig undgå at tabe redskabet på gulvet.

Pigerne har gennem mange og hårde timer i træningslokalerne udviklet sig til utroligt dygtige gymnaster og har endnu engang bevist at de kan være med blandt Danmarks bedste i deres aldersklasser.

På lørdag d. 3/5 stiller HGI Hillerød Grand Prix op med endnu 2 hold – Team Atria - Tweens hold (12-16 år) og Team Lyra - Senior hold (16+) ved DM i Helsinge.

 DM Guld til Team Mira
Bagerst fra venste:
Cathrine Berg Rasmussen (hjælpetræner), Julie Kjær Lüning, Josephiine Eghoff, Sidsel Kruse Larsen, Luanna Mathiasen, Martha Krüger Holm-Jensen, Emma Præstiin, Danijela Turlikic (træner)

Forrest fra venstre:
Ida Eleonora Møller Franzen, Josephine Elisabeth Hostrup Oreilly, Signe Illum Rasmussen, Amira Kazal

________________________________________________________________________________
 

 
 
 
HGI Gymnastik & Trampolin | CVR: 28 43 46 69  | Tlf.: 20 77 60 53 | formand@hgigym.dk